Doel Social Media

     Haal meer rendement uit je Social Media

De trainingen zijn gericht op bedrijven en ZZP’ers. Aan de hand van een presentatie, krijg je meteen helder hoe Social Media werken voor jouw bedrijf. Vervolgens werk je tijdens de training stap voor stap aan je Zakelijke Social Media profiel. Indien gewenst maken we ook een Social Media plan van aanpak voor je bedrijf. Jij en je collega’s hebben hier houvast aan.

Voor meer informatie kun je bellen naar José van Kemenade 06 1195 1814 of mailen naar jose@keemsocialmediatrainingen.nl

De Social Media Trainingen worden op maat gemaakt. De duur van de training hangt af van de vraag, maar is gemiddeld in blokken van 2,5 uur. Je vindt verder op deze pagina meer informatie over de verschillende trainingen.

LinkedIn

Wil je meer uit jouw bestaande netwerk halen en nieuwe contacten opdoen? Wil je representatief zijn op dit zakelijke netwerk?

Beginners

Het LinkedIn-profiel wordt ingericht. We kiezen de juiste zoekwoorden waarop bedrijven, klanten, opdrachtgevers en werknemers jou kunnen vinden. Je leert hoe je kunt zoeken naar klanten, werk en bedrijven binnen LinkedIn. Ook uitermate geschikt als je deelneemt aan een re-integratietraject. Uitgebreidere informatie vind je op de pagina LinkedIn voor beginners

klik hier

Bedrijven en start-ups

Het persoonlijk profiel is heel belangrijk. We gaan dit optimaal inrichten. Je leert hoe je LinkedIn effectief inzet voor je bedrijf, zodat je zichtbaar bent voor je doelgroep. Je maakt een bedrijfsprofiel aan en leert dit gebruiken. Je leert berichten  boosten en adverteren via LinkedIn. Meer informatie vind je op de pagina LinkedIn voor bedrijven en start-ups.

klik hier

In-company training

In deze training maken de medewerkers van het bedrijf een representatief LinkedIn-profiel. Zij leren om effectief contact te leggen met de doelgroep via LinkedIn en deze contacten te onderhouden. Ook de groepen bieden hiervoor mogelijkheden. Meer informatie staat op de pagina over In-company trainingen.

klik hier

Ik heb José leren kennen in een workshop over Facebook. José is in staat om zaken op een eenvoudige en begrijpelijke manier uit te leggen. Daarna heb ik gebruik gemaakt van de kennis van José om mijn profiel in LinkedIn te verbeteren. Op het moment dat je een bijzondere vraag hebt, zoekt José het gewoon voor je uit. Wat ik prettig vind is dat José kennis heeft van zowel Facebook, LinkedIn, Twitter als Google+ wat volgens mij een meerwaarde is om de sterkte van deze combinatie te benutten. Wat mij betreft is José een aanbeveling als je ondersteuning wenst in social media. Ook nog eens voor een betaalbare prijs. Egon Béaart – Leiderschap is core business.