Over mij2019-04-28T14:56:01+00:00

Wat leuk dat je op deze pagina hebt geklikt!

Waar ik je graag mee help?

Trainingen en advies geven over Social Media aan bedrijven, ZZP’ers en reïntegratiebureau’s is mijn passie. Mensen helpen om Social Media effectief in te zetten voor hun werk. Daar doe ik het voor. Bij Keem ligt de nadruk op trainingen en advies over LinkedIn. In het onderwijs geef ik workshops over mediawijsheid, meestal in de bovenbouw van het basisonderwijs. Allerlei thema’s komen daar aan bod zoals reclame, informatievaardigheden, digitaal pesten en privacy. Mijn ervaring als jeugdbibliothecaris en mediacoach komt in mijn werk goed van pas.

Een aantal jaren geleden ben ik met mijn bedrijf Keem Social Media Trainingen gestart. Ik ontwikkel alle trainingen zelf en vind het heel fijn om deze op maat aan te bieden aan mijn klanten. Het runnen van een eigen bedrijf vind ik erg boeiend. Ik houd van het persoonlijke karakter dat ik aan een training kan geven. Trainingen thuis aan de keukentafel met een klant één op één of in een kleine groep. Trainen bij een bedrijf met uitgebreide presentatie is een hele leuke uitdaging.

Mensen kunnen helpen met vragen over Social Media, zodat hun bedrijf er voordeel van heeft, is waar ik mij graag mee bezig houd. Daarnaast ben ik graag op scholen om workshops te geven over mediawijsheid.

Neem gerust contact met me op.

Mijn telefoonnummer is  06 1195 1814
Mijn e-mailadres is jose@keemsocialmediatrainingen.nl
Certificering voor docent kortlopend beroepsonderwijs
aangesloten bij Mediawijzer.net

Voor wie werkt Keem?

Keem werkt voor bedrijven, ZZP’ers, bibliotheken, reïntegratie-bureau’s, werkzoekenden en het onderwijs. Hieronder vind je een kleine selectie van mijn klanten. Wil je meer weten? Vraag er gerust naar via jose@keemsocialmediatrainingen.nl