Maak jij betaalde advertenties via Facebook?

Ik gebruik de betaalde advertentiefunctie in Facebook om mijn bedrijf Keem Social Media Trainingen te promoten.  Er zijn vele mogelijkheden en je kunt heel gericht voor een bepaalde doelgroep adverteren. Ik zal een voorbeeld geven.

Voor bedrijven geef ik Facebook Marketing en LinkedIn trainingen.                       Scherp geprijsd!

Facebook advertentie

Keem Social Media Trainingen meer informatie

Onder de foto komt de klikbare naam van jouw bedrijf. Rechts kun je kiezen voor een button, een Call To Action CTA. Daar zijn verschillende teksten voor: meer informatie, geef je op, doe mee.

Meerdere mogelijkheden van promoten

  • bericht op Facebook
  • pagina op Facebook
  • Website

Facebook advertentie statistieken Zo ziet een campagne er na een paar dagen uit. Ik heb mijn advertentie gericht op:
– klikken op de website
– mensen met een klein eigen bedrijf
– Facebook-pagina beheerders
– ik heb € 8,- per dag besteed en de advertentie heeft 5 dagen gelopen.

Het is bekend dat mensen pas een product afnemen als ze je naam vaker zijn tegen gekomen. Een advertentie op Facebook draagt bij aan het vertrouwen dat een consument krijgt voordat hij tot kopen overgaat. Het is raadzaam om vervolgadvertenties te maken, die aansluiten op deze advertentie, aanvullend zijn of een ander gedeelte van het bedrijf belichten.

Ook adverteerders die niet teveel geld willen besteden, kunnen met promotie via Facebook goed uit de voeten, omdat je al voor een laag bedrag kunt adverteren.

Facebook geeft ook de mogelijkheid om te achterhalen wie er geklikt heeft op mijn advertentie en mijn website bekeken heeft. Dit geeft een meerwaarde. Deze mensen hebben interesse voor mijn bedrijf of product. Ik kan hen aanvullende informatie verstrekken. Zij kunnen besluiten om met mijn bedrijf in zee te gaan. Op deze manier kun je jouw product heel gericht bij geïnteresseerde mensen onder de aandacht brengen.
Ben jij nu nieuwsgierig geworden en wil je hulp bij het maken van een soortgelijke advertentie voor jouw Facebook-pagina?

Neem dan contact op met Keem Social Media Trainingen.

Telefoonnummer 06 1195 1814 of mail naar jose@keemsocialmediatrainingen.nl

Ik help je om jouw product nog beter onder de aandacht te brengen van (potentiële) klanten.

 

Adverteren via Facebook